Måltidslevering er svaret, hvis du ikke har tiden til at kokkerere hver dag.

De fleste har prøvet at handle varer i sidste øjeblik pga. aftensmaden. Det tager lang tid og er anstrengende. Den tid kan man bruge på noget, der er mere sjovt på en travl arbejdsdag.
Det smarte ved kasser med måltider er, at man er fritaget for at planlægge måltider og indkøb. I måltidskasser er en planlagt madplan og samtlige af de ingredienser, du har brug for for at kokkerere appetitlig måltid. Produkterne bliver leveret i lige præcis de mængder, der er behov for. Derfor undgår du spild af mad.

Der er rigtig mange kasser med måltider at vælge imellem. Der findes måltidskasser til dem der spiser plantebaseret, allergikerne, de nysgerrige, dem der helst spiser økologisk, de miljøbevidste, familier med børn og dem, der bor for sig selv. Derfor findes der selvfølgelig også en måltidskasse, der passer lige præcist til din familie.

Uanset hvilken virksomhed du får måltidskasse fra, kan du tilpasse den, så måltidskassen passer dine forventninger. I kan bl.a. vælge hvor mange ugedage, du vil have leveret mad til. Hvor mange personer, der skal mættes. Og du kan også selv beslutte hvilken dag, du ønsker at få din måltidskasse.
Har du ikke meget tid, kan du desuden købe måltidskasser, hvor maden er klar til at spise, og det eneste, du selv skal sørge for, er at lune og servere retterne. Således er du fritaget for selv at skrælle grøntsager og stege fisk.
Vil du derimod at tilberede din mad selv, er der selvfølgelig rigelig mulighed for det.
Der eksisterer som sagt et bredt udvalg af måltidslevering, så der eksisterer én til dig uanset dine præferencer. Nogle af de mest kendte måltidskasser er Simple feast måltidskasse :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidslevering er – som navnet understreger – ret nemt. Du kan justere imellem det store udvalg af forskellige retter. Der er hverdagsmad, retter fra andre lande, mad til de små og så videre. Råvarerne i madkasserne fra Retnemt er magen til dem, du kan få i almindelige butikker med mulighed for økologiske råvarer, hvis du foretrækker det. Du kan nemt vælge imellem retterne i måltidskasserne fra gang til gang, hvis du har lyst til at prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Aarstiderne er de indbydende produkter og økologi i fokus. Her er du garanteret masser af sunde produkter i dine madplaner. Der findes rigtig mange forskellige madplaner at vælge imellem. Spiser du vegetarisk, er Årstiderne et fremragende valg af måltidslevering. Der findes dog også masser af muligheder for at få madplaner der indeholder oksekød, fisk og kylling.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er færdigtilberedt måltider leveret til din dør. Det eneste, du selv skal foretage dig, er at opvarme retterne og anrette det. Supernemt i en travl hverdag, hvor det stadig er en prioritering at spise varieret. Hos Måltidsboxen har du mulighed for at justere, om du foretrækker plantebaseret retter eller ej. Du kan desuden blande det, hvis du kun foretrækker et par dage uden kød i løbet af måneden.

Skagenfood. Skagenfood måltidslevering er med fokus på måltider med fisk og klimavenlig mad. Du kan desuden tilvælge levering af retter med oksekød og fjerkræ. Skagenfood leverer også måltidskasser med færdigtilberedt retter. Der er uden tvivl de fleste hos Skagenfood.