Feriehuset i det svenske fået bræk atter

Fritidshuset i Sverige offer for indbrud endnu en gang

Fritidshuset i Sverige offer for bræk igen. I sidste weekend da min kone og børn vendte hjem efter et par dejlige dage i sommerhus havde vi haft bræk i vor rækkehus. Ransmændene havde indvendt alle vores ting og fjernet vores smykker, TV og Ipads og tre Mac computere. Det er ikke første gang at det er forekommet men hver enkelt gang er det lige uhyggeligt. Forrige gang det skete havde tyveknægtene ikke gennemrodet huset men kun fjernet vor lamper og vor ene Bestlite lampe i køkkenet. Dette bræk var en del mindre forberedt og det tog tre dage at få opgjort hvad der var blevet stjålet. De havde bare udtømt samtlige skuffer og reoler ud på gulvet, ak ja selv bryggerset havde tyveknægtene rodet i.

Den gang vi erhvervede vores rækkehus for to år siden var der allerede indplaceret hemlarm kostnad hvilket vi indlysende nok lod blive. Dog lader det ikke til at det virker særlig godt. På grund af det har jeg bestemt mig for at investere et par helt nye gsm alarm. Min ven har anbefalet en type men min hustru og jeg tænker nu alligevel at spørge vores genboer hvilken slags alarmsystemer de har. Vores ene nabo har tilrådet at vi får installeret låsetøj på alle vores vinduer og døre så det bliver mere besværligt for tyveknægtene at lave en exit. Min kone er slet ikke begejstret for forestillingen om at vi og børnene i princippet skal være låst inde i selskab med tyveknægtene i tilfældet af at de begår røveri mens vi og børnene snorksover.

Min hustru og jeg har virkelig behov for en alarm som er tilknyttet vores mobiler. På denne måde er vi i stand til at se hvis der er selvbudne fremmede når familien er på weekend eller i vores sommerhus. Det er ligeledes godt at man kan få at se om alarmen er gået i gang således at man kan få fat på genboerne, således de kan kontakte politiet. Det er ligeledes af høj vigtighed at vi køber en tyverialarm som vores to børn uden besvær kan anvende. Børnene kommer selvsagt hjem fra skole og fritidsordning nogle timer før vi kommer hjem fra arbejde. Alarmen bør være nem at anvende men samtidig skal den også være langt bedre end vor forrige. Det aller vigtigste er at min hustru og jeg snarrest muligt fremfinder en holdbar løsning så vi bliver foruden den ubehagelige følelse når man vender hjem til smadrede ruder og et gennemsøgt hus.