At føre et sundere liv og tænke på hvad vi spiser giver virkelig en mere helstøbt familie

Min mand og jeg har bestemt at vi skal leve og føre et sundt liv. Det gælder ikke kun biodynamisk kost – også om at dyrke sport hver dag. Jeg har investeret i en publikation om livsstil og velvære og undertegnede er fuldstændig sikker på at hele familien, store som små, vil opbykke pænt meget mere velvære og energi såfremt hele familien ændrer vores livsstil og kostvaner.

Vores børn har fået mulighed for at selektere en sportslig hobby, som de kan begynde på i næste uge og min bedre halvdel og jeg er begyndt at træne ugenligt. Vi har bemærket en betragelig forandring selvom at vi ikkun har dyrket motion i i lidt over fjorten dage. Min kæreste og jeg er aldrig mere udmattede tidligt på aftenen når børnene er blevet lagt i seng og vi har begge utrolig meget mere livsglæde.

I forhold til mad har jeg og min mand ligeledes omlagt alt fuldstændigt. Vi har fjernet alle kulhydrater fra vor mad og indkøbt en ny og smart Spirali som på nuværende tidspunkt er gået hen og blevet en helt uundværlig del af køkkenet. Redskabet kan tilberede grønt og gulerødder, og på den måde kan familien nu udskifte ting som ris og pasta med friske og sunde salater i strimler. Desuden er vi startet på at tage vitaminer hver eneste dag, især Omnimin har vist sig at være ret godt. Undertegnede spiser også et par Mega B, således at jeg altid er fuld med ting der gavner kroppen og giver energi. Min bedre halvdel overvejer desuden at påbegynde at indtage lidt Epa-gla Fiskeolie da det er virkelig godt for kredsomløbet. Som alle andre mandlige væsner er min elskede ikke særlig god til at indtage dyr fra det store hav, så derfor er jeg ret sikker på at det vil være en rigtig god ide at spise ekstra olie fra fisk.

Vor mindste familiemedlem kan ganske enkelt ikke være en del af vores helt nye spisevaner i skrivende stund. Undertegnede tilbereder næsten uden undtagelse al børnemad selv, dog er det en gang i mellem en god ide at have lidt færdigfabrikeret især når det skal gå lidt hurtigt eller hvis vi er ude hos noget familie. Undertegnede har ind til nu anvendt Holle Børnemad men min faster har foreslået at jeg også tester Ellas Kitchen for forandringens skyld. Hendes lille ny er fuldstændig glad for det, så jeg planlægger at finde noget på internettet. Min bedre halvdel og jeg kan uden tvivl tilråde enhver familie at ændre deres levemåde. En sådan forandring skaber til en hver tid en gladere børnefamilie.